Din Indre Autoritet – Dit Dyrebareste Eje

Jeg Stråler Mit Lys

Dette blogindlæg her ved overgangen til 2019 er for mig næsten det vigtigste at sætte fokus på – måske specielt lige nu, hvor vi bliver bombarderet af energier og kommunikationspåvirkninger. Via vores Chakraer og Energisystemer. Disse påvirkninger kan opleves som “tyngende” – ja næsten trættende. Hvorfor det kan være en god ide at sætte fokus på, hvordan det er at være et mennesker i en “hurtig” verden – og hvordan vi kan sørge for at være og finde vores balance.

Udfra Vores Indre Kerne – Vores Indre Lys og Indre Krystal som jo altid stråler ud i verden. Derfra “må” vores verden altid gå – også når vi er i samtale med vores medmennesker, søger ny viden, gennemgår uddannelser – måske søger personlig vejledning fra andre. Er det råd vi søger, er det valgmuligheder vi efterlyser – eller hvad er det, vi måske kan komme i tvivl om? – når vi er i færd med at udvide vores bevidsthed.

Alle disse udvidelser og Læringer udfordrer ofte vores Indre Autoritet eller Indre Kerne. Er “andre”/samfundet – eller den kollektive bevidsthed i færd med at overtage denne Autoritet eller Sjæl på Rejse vi er? Eller er vores Grænse måske overskredet, eller er der andet i os, som får os til næsten at “sejle” uden vores indre Ror og Kompas – og som kan give os en indre uro. Hvem er er jeg? Og hvordan får jeg evt. reetableret denne livsvigtige kontakt og følelse i mig?
Min Indre Autoritet – Mit Dyrebareste Eje.

Rejsen udad i Livets Vrimmel er jo altid en rejse i Læring og Kærlighed. Hvor fører livet mig hen i.f.t. arbejde, relationer – måske ud i Verden for at opdage den – og dermed os selv. Denne opdagelsesrejse i indsigt, mærken efter – måske en indre fornemmelse, hvor jeg skal hen? Vi vil jo alle gerne blive klogere og møde de mennesker, som inspirerer os og bringer os videre. Måske er nogle af dem vores såkaldte Spirituelle Venner, hvor vi kan mærke, at vi har en tæt kontakt til dem – måske i hjertet. Måske bliver de vores Livets Venner, vores Kærester – fordi i os har vi denne dybe fornemmelse, at dem kender vi – helt ind i Hjertet og Sjælen.

Så vores Ydre og Indre Rejse er altid i bevægelse. Måske i lidt “tumult”, som jo blot er læring. Hvor vi også bliver testet i hele tiden at have kontakten til Vores Indre Autoritet – Vores Indre Kerne.
På denne Rejse udfordres vi også konstant i det at have kontakten til Moder Jord. (Jordforbindelse). For en del år siden studerede jeg spirituel Psykologi, hvor vi talte om, at der var 49 former for jordforbindelse. (7 chakarer x 7 legemer) I virkelighedens verden er der sikkert mange flere – men vi kan godt mærke, når vi ikke er grounded – eller se det på vores brødre og søstre.

Vi reagerer også hurtigre, når vi oplever, at vi ikke er i balance. En ny læring har altid brug for grounding og vedligeholdelse. Nu skal vi igen til at lære noget nyt – siger vi ofte til os. F.eks om de ubevidste sider i os – skygger kan vi kalde dem. Alt det vi ser i de andre. Det Positive er alle vores Indre Potentialer – det såkaldte Negative er også en overføring til andre, hvor vi får mulighed for at komme i kontakt med vores Indre Vrede – og al det, som har brug for Klarhed.
Det hele i Kærlighed.

Så også tak for det. Og når vi oplever, at vi ikke kan “finde” ud af det selv – hvad gør vi så? Snakker med en klog eller ikke klog ven. Starter i en udviklingsgruppe for selv at finde klarhed og forstå. Så er det måske heller ikke så vigtigt at spørge andre, hvad de mener og oplever. Måske opsøger vi en clairvoyant. Det sidste – måske det hele – kræver en vis kærlighed og modenhed i os. Hvis jeg absolut mener, at jeg har brug for en “kanal”. Hvor finder jeg så en god, klar en? Og hvordan sørger jeg for, at det “kun” er vejledning – ikke sandheden? Det sidste er for mig alfa og omega. Fordi hvis vi tror, at alle de andre – og kanalerne ved bedst – så udfordres vores Indre Autoritet. Hvis vi “ligger” ned psykisk og fysisk kan vi stadig få kærlig vejledning fra Universet. Blot skal vi sige dette til os selv – vores venner – og kanalerne. Og Stadig mærke efter!

Tiden kan også bruges til en “træden til side” – efter råd, samtaler, kanaler m.v. Og derefter til en “kalden indad” til vores Sjæl, vores Indre Kerne eller vores Indre Autoritet. F.eks. kan vi sige:
Min Sjæl – vejled mig. (Måske Gud/Universet vejled mig)
I og med en Indre Overgivelse til Livet i os – sammen med den forståelse, at vi er Sjæle på Rejse – og at vi hele tiden gør vores bedste.
Lad mig blive Guided Indefra kunne blive et vigtigt mantra.

Tips: Vores Hellige Tempel (kroppen og legemerne): har brug for uendelig energi og kærlighed hver dag – hele tiden. Også vores Celler og Atomer, som elsker at blive talt til og kommunikeret med – og de svarer altid! Vores Åndedrag (Livets Åndedrag): Start hver morgen med 3-10 af slagsen: 7 lange indåndinger gennem næsen – dernæst 21 udåndinger gennem munden evt. staccato! Ta` jævnligt – måske hver dag kontakt til dine chakraer, som tilsammen er vores Helhed. (“bind” dem også sammen med lys fra rod til krone. )At trække Energi ind til vores Kerne jævnligt: (den er meget ude i verden) 7 dybe ind gennem næsen – langsomt ud gennem munden. Mærk (forestil) dig, at du manifesterer din indre Autoritet i din Indre Kerne. Herfra går min Verden – som den jeg er. Jeg stråler Mit Lys fra min Krystal.

Livet er for mig Kærlighed. Til Os Selv. Til bjergene, oceanerne, dyrene, blomsterne – og til alle mine Brødre og Søstre omkring mig.
Til Moder Jord – og alle mine Galaktiske Venner.
I en Indre forståelse af, at vi er Sjæle på Rejse i Universet.

Nye Blogindlæg under overvejelse:
Min Indre Familie.
Kærligheden i mig.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien