Inspiration

Inspiration til Livets Rejse

HjerteFredsEnergi
Er en måde via vores Hjerte at vibrere og åbne for Fred i Vores Aura –
og dermed Fred til alle, vi møder på vores Vej.
Det er også en måde at være bevidst om, at Fred i os Selv og Fred i Verden ikke handler om udelukkende at fokusere den via vores tanke- og følelsesmæssige Legemer.
Men at den må tage udgangspunkt i vore Hjerter, og må “strømme” ud i vores Aura. Og at vi vænner vores bevidsthed til at tænke og føle Fred – og hvordan vi kan søge Freden, hvor vi end er.
Vi kan hele tiden minde os om – og forbinde os med vores Indre Freds Ild.
Når vi forstår dette, og er klar til det – og handler derudfra – vil alle vi møder på vores vej: børn,
sjæle med Alzheimers og andre brødre og søstre – sanse den, og optage den i deres Aura. Derfra vil den sprede sig ud i den lille og den store Verden.

Denne måde at tænke, sanse og handle på, vil vi fortsat sætte fokus på i møder i Pyramiden for Indre Fred samt andre relevante sammenhænge.
BlogIndlæg 12/12 2016 (Fred fra Hjertet)

Du har mulighed for at få tilsendt inspiration – bl.a. om vores Indre Energikilde og At Leve i Balance – via mail: jakobkofoed@mail.dk

For Øjeblikket skriver jeg på en bog:
33 teser –  En Indre Opdagelsesrejse.
(den vil blive færdig til udgivelse ultimo 2020 måske før)
Bogen beskriver min Indre Personlige Rejse, hvor jeg fortæller om mine læringer og erfaringer, og ud fra dem lever som et “helt menneske”. Og hvordan jeg indefra forstår og mærker, hvad jeg kan bidrage med i Livets Forbundethed.
Min Vision og Intention med bogen er, at opbygge et bevidst indre “tankenetværk” – så de Spirituelle Frontkæmpere bliver forbundet globalt.

Denne oplevelse er fra en af mine Lysrejser ud i Verden:
Under de Åbne Himles Kraft:
Det mindede meget om den måde, hvor jeg første gang fik kontakt til min Rumbevidsthed i Split i Kroatien. Her ”rejste” min bevidsthed via lysstråler ud i et Rumfartøj, hvor jeg til min store forbavselse ankom til et stort Kommunikationscenter og mødte andre Sjæle på Lys- og Krystalniveau. Jeg blev anvist vejen til et af de 12 Centre, hvor jeg personlig sad sammen med en anden bevidsthed. Her kunne jeg se ned på mit fysiske legeme, som sad på Strandpromenaden i Split!

Kan stadig mærke denne næsten skælven og dybde i mig, at sådan noget kunne åbenbare sig – fordi jeg er en Multidimensionel Sjæl på Rejse, som jeg vil udtrykke det i dag. Men dengang var den en udvidelse indad og opad, som jeg ikke i min vildeste fantasi troede ville ske for mig.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien